Perhekahvila on kaikkien lapsiperheiden kohtaamispaikka

Perhekahvila on auki jälleen 10.1. alkaen keskiviikkoisin klo 10 -12 Kohtaamispaikka Vintissä, pääkirjaston yläkerrassa (Sillankorvankatu 1)

Perhekahvila on mainio paikka tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia. Keskitymme lähinnä vapaaseen oleskeluun mukavassa seurassa. Lapsille löytyy leikki- ja aikuisille juttuseuraa. Vintissä on hyvin leluja, pelejä, kirjoja ja askartelutarvikkeita käytettävissä.Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua sekä jotain pientä purtavaa. Kahvilassa on vapaaehtoinen 2 €/perhe kahvimaksu. Vapaan oleskelun lisäksi pyrimme järjestämään ohjelmaa kävijöiden toiveiden mukaan, joten kerro reippaasti mahdollisista toimintatoiveistasi. Perhekahvila on kaikille avoin. Huom! 28.2. vietämme talvilomaa ja 1.5. juhlistamme vappua, joten näinä päivinä perhekahvilaa ei ole.

Perhekahvila jatkossa auki kerran kuussa myös lauantaisin. Lauantaikahvila on keväällä 2024 avoinna 24.2., 23.3., 27.4. ja 25.5.

Ohjelmassa on tuttuun tapaan rentoa yhdessäoloa ja puuhastelua mukavassa seurassa. Lapsille on leikki- ja aikuisille juttuseuraa. Tarjolla vaihtelevaa aamupalaa, josta vapaaehtoinen maksu 2 €/perhe. 

Tervetuloa!


Perhekahvilan vetäjät: 
Outi Koivu, puh. 050 538 5404, outi@netland.fi
Raija Seurala, puh. 050 527 5746, raija.seurala@gmail.com