Oletko sinä jo MLL:n jäsen?

Tue toimintaamme ja liity jäseneksi! MLL:n jäsenenä olet osa Suomen suurinta perhettä!

JOKAINEN JÄSEN ON MEILLE TÄRKEÄ!

  • Jäsenmaksuista saatava tulo on tärkeää sekä omalle yhdistyksellemme että koko MLL:lle.
  • Haluamme edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia ja työskentelemme järjestönä niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti aktiivisesti sen hyväksi.
  • Meidänkin paikkakunnallamme tarvitaan lapsiperheiden puolestapuhujaa!
  • Jäsenet ja asiantuntevuus tekevät järjestöstä vaikuttavan: suuri jäsenmäärä saa myös päättäjät kuuntelemaan.
  • Meillä on monia rahanarvoisia jäsenetuja niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti!

Ilman jäseniä emme pysty ylläpitämään toimintaamme.

Jäsenmaksumme vuonna 2023 on 25 euroa. MLL:n jäsenenä saat kotiisi 2 kertaa vuodessa ilmestyvän Lapsemme-lehden sekä monia muita jäsenetuja, jotka löydät keskusjärjestön sivuilta. Lisäksi meillä on omille jäsenillemme paikallisia jäsenetuja. Tervetuloa mukaan!

Liity jäseneksi!

Osallistumisen muotoja on monia: voit kannattaa järjestön toimintaa rivijäsenenä tai osallistua halutessasi aktiivisesti lasten ja nuorten hyväksi tehtävään vapaaehtoistoimintaan.

Panoksesi vapaaehtoistyöhön voi olla toiminnan suunnittelua ja toteuttamista, tempauksien ja tapahtumien organisointia, talkooapua jne. Päätät itse kuinka aktiivisesti haluat osallistua. Perhekahvilassa ja tapahtumissamme on aina tilaa vetäjille ja apukäsille. Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä Outiin, puh. 050 538 5404!Omat jäsentiedot

Oma MLL on MLL:n uusi jäsenportaali. Oma MLL:ssä voit tulostaa tai tallentaa jäsenkorttisi, tutustua jäsenetuihisi sekä päivittää jäsentietosi.

Voit tarkistaa ja muuttaa jäsentietosi sekä tulostaa jäsenkorttisi myös MLL:n nettisivujen Omat jäsentiedot -osiossa. Kirjautumiseen tarvitset jäsenrekisteriin ilmoittamasi sähköpostiosoitteen. 

Lisää sähköpostiosoite jäsentietoihisi, jotta voit tarkistaa jäsentietosi ja tulostaa jäsenkorttisi kätevästi verkosta.

Kun muutat paikkakunnalta tai kaupunginosasta toiseen, jäsenyytesi ei automaattisesti siirry uuteen paikallisyhdistykseen. Voit vaihtaa halutessasi jäsenyytesi uuteen yhdistykseen täällä